Magyar foci

„Tudtuk, mit akarunk elérni” – Hornyák Zsolt a Fradi-verés után

Kovács Tamás / MTI
Kovács Tamás / MTI
Már az NB I 2. fordulójában elveszítette veretlenségét a Ferencváros labdarúgócsapata, amely hazai pályán 2-1-re kikapott a Puskás Akadémiától. Hornyák Zsolt edző szerint egyértelműen jobbak voltak a Fradinál.

„Egyértelműen jobbak voltunk az első félidőben, a másodikban négyet cserélt a Ferencváros, de mi voltunk azok, akik megrúghatták volna a harmadik gólt és akkor korábban lezártuk volna a mérkőzést” – értékelt az M4sport.hu-nak Hornyák.

A szakember úgy fogalmazott,

tudtuk, mit akarunk elérni, nem változtattunk semmit.

„Azt mondtuk az elején, jó lenne három meccsből hét pontot szerezni. A nagyfőnök kimondta ezt, úgy gondolom, teljesítettük. Nagyon kellemes, hogy a pontokat számoljuk, és nem vagyunk nullán. Ha így tudunk játszani, egy idő után tudunk arról beszélni, milyen célokat akarunk elérni. ha meglesz a kvalitás, meglesznek a pontok is.

Máté Csaba, az FTC vezetőedzője azt mondta, a máltai kupameccs után felforgatta a kezdőcsapatát, amely ebben az összeállításban nem játszott sokszor együtt.

„Erre lehetne fogni, ez az én hibám, hiszen én állítottam őket. Azt gondolom, nem ebben kell keresnünk a hibák forrását. Hatékonyabbnak kell lennünk, mind védekezésben és támadásban. Amik az elmúlt időszakban góllal fejeződtek be támadásban, azok ma nem úgy sikerültek, illetve védekezésben határozottabbnak kell lennünk.”

Kapcsolódó
„A jelenlegi Ferencváros egy műmájer, egy mű csapat”
A Honvéd korábbi tulajdonosát, George F. Hemingwayt nem lepte meg a Fradi BL-kiesése.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik