Magyar foci

Három vereség után csalódott a fehérvári edző, de nem tud negatívat mondani a játékosaira

Nagyon gyengén kezdte a 2023-24-es bajnoki idényt a Fehérvár FC labdarúgócsapat, amely előbb Újpesten kapott ki 2-1-re, majd hazai pályán maradt alul a Ferencvárossal szemben 5-3-ra. Vasárnap Kecskeméten jött a harmadik vereség, az 1-0-s zakó után Bartosz Grzelak edző azt mondta, csalódott, de nem tud negatívat mondani a játékosaira.

„A múlt héten öt gólt kaptunk a Ferencváros ellen, így a héten sokat beszéltünk a csapattal a szilárd védekezés fontosságáról. Az első félidőben jól játszottunk, kompaktak voltunk, kevés helyet hagytunk az ellenfélnek, így csalódott vagyok, hogy egy rögzített helyzetből kaptunk gólt, ami már sorozatban a második meccsen történt a múlt heti után. A második játékrészben az volt a célunk, hogy ne veszítsük el a koncentrációt és többet cseréltünk is, hiszen sok mérkőzés a 60. perc után dől el, és a cserék hoztak is új energiát a játékunkba. Voltak helyzeteink, közel voltunk az egyenlítéshez, de nem eléggé, egy kis szerencsével más eredmény születhetett volna” – nyilatkozta Bartosz Grzelak a klub hivatalos honlapján.

Csalódott vagyok, de nem tudok negatívat mondani a játékosaimra, mert végig küzdöttek.

Nagyon nehéz ellenfeleink voltak az elmúlt három fordulóban az Újpest, az FTC és a Kecskemét személyében, meglátjuk, hogy a bajnokság során más csapatok milyen eredményt tudnak majd elérni például itt Kecskeméten. Erősen kell kijönnünk ebből a helyzetből és optimistának kell maradnunk.”

Kapcsolódó
Három meccs, nulla pont: Kecskeméten is kikapott a Fehérvár
A klub történetében ilyen rossz rajtra legutóbb az 1990-1991-es idényben volt példa.
Olvasói sztorik