Magyar foci

Egyórás felhőszakadás sem akadályozhatta meg a Diósgyőr győzelmét

Nagyszerű első félidőt produkált a Diósgyőr labdarúgócsapata Mezőkövesden az NB I második fordulójának szombati mérkőzésén.

Az 5. percben egy szögletett követően Bárdos közeli fejessel szerzett vezetést a vendégeknek, igaz, negyedórával később majdnem ő egyenlített ki, egy felszabadító fejessel ugyanis saját kapuja lécét találta el.

A 36. percben Vances szép egyéni akciós végén, három védő takarásából lőtt, Piscitelli nem is láthatta, ahogy a labda a bal alsó sarokba surrant (0-2).

Félidőben aztán leszakadt az ég, a második félidőt nem is tudták elkezdeni a felek, ugyanis a labda a pocsolyákban csak elsüllyedt és nem pattant fel.

A játékvezető először 19.04-re, majd 19.21-re halasztotta a döntést, hogy lehet-e folytatni vagy sem – végül úgy döntött, javult annyit a helyzet, hogy vizes, mély talajú pályán, de le lehet játszani a második félidőt.

Nagyszerűen kezdett a Mezőkövesd, hiszen két perc elteltével Drazic szépített (1-2), a következő gólt azonban ismét a vendégcsapat szerezte Lukács révén a 70. percben (1-3).

Hét perc múlva Drazic duplázni tudott (2-3), azonban egy piros lap (Kállai kapta) után a végén a nigériai Edomwonyi eldöntötte a három pont sorsát (2-4).

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik