Magyar foci bajnokok ligája

Dibusz Dénes: Ez hatalmas csalódás, óriási égés

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI
Az idegenbeli gól nélküli döntetlen után hazai pályán története egyik legsúlyosabb vereségét szenvedte el a Ferencváros, amely 3-0-ra kikapott a feröeri KÍ csapatától a Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában. Dibusz Dénes szerint a jobb csapat jutott tovább, amely mindkét mérkőzésen felülmúlta a magyar bajnokot.

„Rémálomban érezhettük magunkat gyakorlatilag az egész mérkőzésen. Egyáltalán nem találtunk fogást a feröerieken – egyik meccsen sem, mindkettő az övék volt. Az első mérkőzésen is nekik voltak nagyobb helyzeteik, most pedig olyan hibákat vétetünk, amelyeket megbüntettek.

A jobb csapat jutott tovább

– nyilatkozta az M4 Sport kamerája előtt.

A válogatott kapus szerint a Fradi egyszer tudott helyzetbe kerülni, a meccs végén, de ez édeskevés volt.

„Nehéz ilyenkor mit mondani. Hatalmas csalódás, óriási égés – nagyon szép a magyar nyelv, sok kifejezést lehet erre találni. Ez mindenkinek a felelőssége, oda kell állni a szurkolók és a vezetők elé, mert mi voltunk a pályán.

De ez egy ilyen ellenféllel szemben elfogadhatatlan. Ezt akkor sem lehet jóvátenni, ha bejutunk a Konferencia Liga csoportkörébe.

Dibusz szerint már tavasszal érezhető volt, hogy valami nincs rendben.

„Úgy néz ki, a nyár nem volt elegendő arra, hogy a dolgokat rendbe rakjuk. A harmadik gólban vastagon benne voltam, de a meccset látva nem jelentett semmit, mert nem jelentettünk veszélyt az ellenfélre.”

Kapcsolódó
3-0-val ejtette ki a Fradit feröeri ellenfele a Bajnokok Ligájából
Már az első félidőben hármat kapott a Fradi.
Olvasói sztorik