fradi.hu
Magyar foci bajnokok ligája

„Valószínűleg ez egy lefutott párharc, de azért megpróbáljuk megnehezíteni a Ferencváros dolgát”

Turi Géza, a KÍ Klaksvík labdarúgócsapatának kapusedzője szerint a Ferencvárosnak csak megnehezíteni tudja majd a dolgát a feröeri klub a Bajnokok Ligájában.

A 49 éves szakember évek óta a skandináv csapatnál dolgozik, pályára azonban nem léphet, mert az UEFA szabályzata értelmében ilyen korú labdarúgó nem szerepelhet a mérkőzéseken. A legutóbbi szezonban előfordult, hogy Turinak be kellett ugrania, így ezt érdemes kiemelni. Játszani ugyan nem fog a Fradi ellen, de így is örült az alkalomnak Turi Géza.

„Egy kicsit örülök neki, hogy a Ferencvárost kaptuk, hiszen így hazalátogathatok Magyarországra. Egy kicsit viszont nem örülök, mert hozzánk képest a Ferencváros egy nagy klub, amelynek teljesen profi körülmények között készülve a mi kis félamatőr csapatunk ellen kell majd játszania

Valószínűleg ez egy lefutott párharc, de azért megpróbáljuk megnehezíteni a Ferencváros dolgát, főleg az itthoni mérkőzésen

– mondta az M1 aktuális csatornának magyar kapusedző.

„Szerintem Varga Barnabás fog kezdeni és ő lesz az a csatár, akire majd nagyon oda kell figyelnünk. Ha mindkét mérkőzésen megúsznánk egy-két bekapott góllal, azzal elégedett lennék, illetve ha valahogy tudnánk egy gólt rúgni a hazai mérkőzésen, akkor aztán végképp elégedett lennék.”

Amennyiben a Ferencváros megnyeri a párharcot, a második körben a svéd BK Häcken vagy a walesi New Saints FC együttesével találkozik. Az első mérkőzésre a szigetországban kerül sor jövő kedden, majd július 19-én a Groupama Arénában rendezik a visszavágót.

Olvasói sztorik