Magyar foci bajnokok ligája

Komolyan veszi szigetországbeli BL-ellenfelét a Fradi

Fradi.hu
Fradi.hu

A feröeri KÍ Klaksvík lesz a Ferencváros ellenfele a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójában

„Neki is kezdünk az előkészületi munkáknak. Mint ilyenkor mindig, most fel kell térképeznünk az ellenfelünket, meg kell szerveznünk az utazásunkat. A tavalyi selejtezősorozat sem volt könnyű ebből a szempontból, elég a kazah és az azeri utakra gondolni. Az UEFA Bajnokok Ligája selejtezőjében nem mondhatjuk, hogy nem számít, ki az ellenfél, de ami ennél sokkal fontosabb, hogy a saját módszereinket határozzuk meg, hogy eldöntsük, mikre helyezzük a hangsúlyt, pontos tervezésre van szükség” – nyilatkozta a klub hivatalos honlapján Sztanyiszlav Csercseszov edző.

„A válogatottal többször is találkoztam a feröeri csapattal, de azokból a tapasztalatokból nem lehet kiindulni. Nem ez az első alkalom, hogy első selejtezőre készülök, remélem, nem is az utolsó. Megismerjük pontosan a Klaksvík labdarúgóit és játékát, és mindent megteszünk, hogy továbbjussunk.”

Hajnal Tamás sportigazgató szerint a legfontosabb, hogy minden játékos a maximumot nyújtsa a párharc alatt.

„Izgatottan néztem a sorsolást. Most az a legfontosabb, hogy alaposan feltérképezzük a Klaksvíkot, mely hazája egyik meghatározó csapata. Ott javában zajlik a bajnokság, 14 meccs után hibátlanul áll az élen.

Egyértelműen komolyan vesszük a párharcot, hiszen a célunk az, hogy bejussunk a következő körbe. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy mindenki maximálisan odategye magát. Innentől már tudjuk, kit kell legyőznünk

– mondta.

A magyar bajnok idegenben kezdi a párharcot július 11-én vagy 12-én. A hazai visszavágóra a következő héten kerül sor.

Kapcsolódó
Kiderült, ki ellen kezdi meg a BL-selejtezőt a Fradi
Ellenfelet sorsoltak a magyar bajnoknak a Bajnokok Ligája-selejtezőben.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik