Magyar foci

Örülhetnek a Honvéd-szurkolók, a klublegenda segít az NB II-ben

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI

A Budapest Honvéd labdarúgócsapata bejelentette, hogy Djordje Kamber és Schimmer Szabolcs lesz az újonnan kinevezett Pinezits Máté segédedzői.

Kamber 2015 és 2021 között erősítette a kispesti együttest, majd a klub második csapatának játékos-edzője lett, vagyis őt ugyanúgy áthelyezték, mint a vezetőedzőt, akit az U19-es csapattól irányítottak a felnőttekhez. Kamber megbecsülését jelzi az is, hogy a Honvéd honlapja azt írta róla, hogy klublegenda.

Mellett a Szombathelyi Haladás korábbi labdarúgója, Schimmer Szabolcs, a Király SE-től érkezik Kispestre. A stáb tagja maradt Vlada Avramov kapusedző, valamint Sinkó Balázs videoelemző, míg Lázár Zsolt sporttudományos vezetővé vált. Az erőnléti edző Magyar Futball Akadémiáról érkező Szabados Krisztián lesz.

Kapcsolódó
„Hál' Istennek, hogy van olyan klub Magyarországon, amely a saját értékeire akar támaszkodni” – a Honvéd új edzője éhes csapatot szeretne látni az NB II-ben
Egyértelmű, hogy szeretnénk feljutni, de nekünk a folyamatot kell nézni, mondta a Honvéd új edzője, az U19-esektől érkező Pinezits Máté. Aki többször is elmondta, hogy a klub a saját értékeire szeretne támaszkodni, de szerinte a klubmodell kiépítése és a sikeresség összeegyeztethető.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik