Magyar foci

Tíz év után tér vissza Fehérvárra a Puskás Akadémia védője

Molfehervarfc.hu/
Molfehervarfc.hu/

A Fehérvár FC labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Spandler Csaba.

A 27 éves hátvéd a Vidi utánpótlásában nevelkedett, majd 2013-ban a Puskás Akadémia együtteséhez igazolt, ahol mostanáig szerepelt – áll a Fehérvár FC honlapján.

A felcsúti csapatban összesen 205 tétmeccsen szerepelt, ezek közül 142 volt NB I-es bajnokin, és a mérlege 3 gól, valamint 8 gólpassz.

Spandler többször kapott meghívót a válogatott keretébe, de még nem lépett pályára a nemzeti együttesben. A játékos 2026-ig írt alá a legutóbbi idényben tizedik fehérváriakhoz, akik ingyen szerezték meg a védőt, hiszen lejárt a szerződése.

„A Vidi mindig közel állt a szívemhez, hiszen gyerekként évekig itt nevelkedtem. Annak idején még a régi stadionban öltöztem, az újban eddig csak vendégként jártam, de nagyon szép, biztosan élmény lesz itt játszani Vidi-játékosként. (…)

Mondhatjuk, hogy hazatértem. Minél több percet szeretnék a pályán tölteni és segíteni a csapatot abban, hogy minél jobb eredményt érjen el. Igazi csapatként fogunk minden egyes mérkőzésen küzdeni, ki akarjuk szolgálni a szurkolóinkat is, reméljük, hogy az eredmények is jönni fognak

– nyilatkozta Spandler.

Olvasói sztorik