Magyar foci

„Látszólag a csapat mellett állnak, de a valóságban alig várták, hogy elbukjunk” – kiosztotta a szurkolókat a magyar klubtulaj

A Nyíregyháza Spartacus tulajdonosa, Révész Bálint kiosztotta a klub szurkolóit az egyesület honlapján.

Várakozáson alul szerepelt a Szpari az NB II-ben, ugyanis osztályozón tudta csak megőrizni másodosztályú tagságát. Erről Révész is elismerte, hogy sokkal rosszabb teljesítmény, mint amire számított, de azt is szóvá tette, ez még nem jogosít fel senkit arra, hogy bármit megtehessen.

„Nagyon sok a képmutató ember! Látszólag a csapat mellett állnak, de a valóságban alig várták, hogy elbukjunk.

Az internetes oldalakon folyamatosan rágalmazni és szidni másokat néhány embernek ma már természetes. Nekem nem az. Szívesen vitázok bárkivel személyesen, de manapság a képedbe mosolyognak, majd pár perc múlva anyáznak a Facebookon”– mondta a tulajdonos a klub honlapján.

„Én sem azért csinálom, mert ez jó üzlet, hanem mert 13 éve megkértek, hogy segítsek. De ha a szurkolók azt akarják, hogy eltakarodjak, akkor elköltöm másra a pénzt, a szép új stadionunk pedig ott áll majd üresen.

Megtehettem volna, hogy kiszállok akkor, amikor az NB-III-ba száműztek minket jogtalanul, vagy a covid járvány alatt, amikor sorra vonták meg a cégek a támogatásokat, mert örültek, ha életben maradtak. Én nem tettem!

Sőt, mivel a Városi Stadion építése zajlik, plusz költségeket jelentett számunkra máshol a bérleti díj, az állandó utazás, vagy éppen a szurkolói busz, melyet ingyen biztosítunk. Félre ne értsenek, nem várok hálát vagy köszönetet, nem várom, hogy szeressenek, főleg nem egy ilyen év után, viszont amit néhány ember megengedett magának a bajnokság végén, az nálam már nem fér bele”

– foglalta össze gondolatait Révész Bálint.

A rövid interjúból az is kiderült, hogy tárgyaltak az ultrákkal a mérkőzésen tanúsított viselkedésükről és csak egy 8-10 fős csoport okoz gondot. Rájuk alighanem kitiltás vár a stadionból.

Olvasói sztorik