Magyar foci

Műteni kell Dzsudzsák Balázst

M4 Sport
M4 Sport

A Debrecen nagy győzelmet aratott az NB I-es szezon utolsó előtti fordulójában, ugyanis a már bajnok Ferencváros otthonában, hátrányból fordítva tudott 3-1-re nyerni, így a saját kezében van a sorsa: ha a Loki az Újpest ellen is begyűjti a három pontot jövő héten, biztosan a dobogón végez és a Konferencia Liga-selejtezőben szerepelhet majd a nyáron.

Az öröm ugyanakkor nem lehet felhőtlen a DVSC-nél, ugyanis a kapus, Megyeri Balázs, valamint a csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs is hordágyon hagyta el a pályát. Megyeri a klubhonlap szerint keringési zavar miatt nem tudta folytatni a játékot, míg Dzsudzsák gólöröm közben csúszott el, és esett rá a jobb kezére – az M4 felvételét itt lehet megnézni a balszerencsés ünneplésről.

A Debrecen később a hivatalos Facebook-oldalára töltöttel fel egy képet a kórházi ágyon fekvő Dzsudzsák Balázsról, a bejegyzésből pedig kiderül, hogy a játékosra csuklóműtét vár.

A 36 éves labdarúgó ebben a szezonban 30 bajnokin állt a Loki rendelkezésére – ebből egyszer azért, mert eltiltotta az MLSZ –, hat gólja és hat gólpassza volt ezeken.

Frissítünk!

Vasárnap délelőtt meg is műtötték a játékos, aki a kórházi ágyáról üzent.

Olvasói sztorik