Magyar foci

Rivális csapatok szurkolói rohamozták meg az ingyenjegyeket, közleményt adott ki a Fehérvár

Krizsán Csaba / MTI
Krizsán Csaba / MTI

Bár a szezon előtt erre aligha számított bárki is, de az utolsó két fordulóban a bennmaradásért küzd a MOL Fehérvár az NB I-ben, amely az utolsó előtti helyről vág neki a szezonzárásnak. Az idény utolsó hazai bajnokiját játssza szombaton a csapat a Zalaegerszeg ellen, Cser-Palkovics András polgármester közbenjárására pedig ingyen mehetnek be a szurkolók, hogy minél többen biztassák a csapatot.

A klub esti közleménye szerint azonban erre a lehetőségre, pontosabban a helyek lefoglalására és az ingyen jegyekre lecsaphattak más csapatok szurkolói.

A Vidi ugyanis nem kért ezúttal klubkártyát az online belépők megváltásához. Sokáig nem is volt probléma, délután azonban felfigyeltek furcsaságokra.

Késő délután már valóban láthattunk olyan jeleket, amely alapján feltételezhetjük, hogy más csapatok szurkolói foglalták le a helyek egy részét

– áll a klubhonlapon megjelent közleményben, amiben azt is leírták, úgy szektorokat nyitnak meg a Vidi-drukkereknek.

„Az online jegyvásárlást a C, D és vendégszektorokban leállítjuk. Szerdán, 10:00 órától a D5 és D6-os szektorokba lehet majd kiváltani az ingyenes belépőket, kizárólag személyesen. A MOL Aréna Sóstóban az 1-es jegypénztár szerdán 13:00 és 18:00 óra, pénteken 10:00 és 15:00 óra között lesz nyitva (további jegyértékesítési helyszíneket a lenti táblázatban találtok). Továbbra is bízunk benne, hogy Vidi-szurkolókkal lesz tele a lelátó, és egész meccsen zúg majd a stadionban a “Hajrá, Vidi”!” – írják.

A Fehérvár két pont hátrányban van a Budapest Honvéd és öt a Mezőkövesd mögött. A két rivális a 32. fordulóban épp egymás ellen játszik.

Olvasói sztorik