Magyar foci

A ferencvárosi szurkolók kifizetik Lisztes Krisztián bírságát

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI

A Ferencváros drukkerei kifizetik a labdarúgócsapatt 18 éves támadójának, Lisztes Krisztiánnak a pénzbírságát.

Lisztes az Újpest ellen 3-2-re megnyert rangadó után ünnepelt együtt a szurkolókkal, ám eközben egy fáklyát is a kezébe vett a pálya szélén, amit nem lett volna szabad. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága pénzbírsággal büntette érte, sajtóértesülések szerint 300 ezer forint körüli összegre. A Ferencváros B-Közép nevű Facbook-oldalon olvasható közlemény szerint a szurkolókat annyira felháborítja a döntés, hogy kifizetik a játékos bírságát.

„Krisztián az elmúlt időszakban 6 mérkőzésen lépett pályára, 5 gólt szerzett, csupán 200 perc alatt. Harciasságával, csupaszív szenvedélyes játékával már most, fiatal kora ellenére bebizonyította, hogy továbbviszi édesapja örökségét, ott dobog benne a FRADI SZÍV és átérzi mit jelent zöld-fehér mezben a Ferencvárosért pályára lépni!

Felháborítónak tartjuk, hogy egy fiatal magyar tehetséget ilyen módon vegzál az MLSZ. A Ferencváros Tábora, a B-Közép egy emberként áll Lisztes Krisztián mögé és vállalja át a büntetés teljes összegének kifizetését

– írták a Fradi hívei.

Korábban attól is tartottak az FTC-nél, hogy esetleg eltiltást kap a futballista, ám erre nem került sor. A már bajnok Fradi sorrendben a Kecskemét, a Debrecen és a Mezőkövesd ellen játszik még az NB I-ben.

Olvasói sztorik