Magyar foci

„Olyat mondott, amit valószínűleg ő is megbánt” – eltiltották a Vidi korábbi edzőjét

kozarmislenyfc.hu
kozarmislenyfc.hu

Az NB II-ben szereplő Kozármisleny a hivatalos oldalán jelentette be, hogy három mérkőzésről eltiltották a csapat vezetőedzőjét, Márton Gábort. Mindez azt jelenti, hogy a szakembernek ki kell hagynia a szezonhajrát, márpedig a Misleny a 18., azaz osztályozós helyen áll, és csak egy ponttal van az utolsó előtti, már biztosan kiesést érő pozícióban található Békéscsaba előtt.

A klubhonlap szerint a csapat legutóbbi bajnokiján, a Nyíregyháza elleni 2-0-s vereség alkalmával több vitatható játékvezetői ítélet is született, ezek egyike a kozármislenyiek szerint az volt, hogy megadták a Szpari második gólját, amikor lökés miatt kifelé kellett volna szabadrúgást ítélni. Ekkor reklamált a vezetőedző.

Az igazságtalanság nagyon fájó volt, ott és akkor abban a helyzetben nagyon nehéz volt megemészteni játékosnak, edzőnek, szurkolónak egyaránt. Nyilván ennek hevében mondott olyat Márton Gábor, amit azóta valószínűleg ő is megbánt

– jegyzi meg a klubhonlap beszámolója, hozzátéve, hogy mivel mindez bekerült a találkozó jegyzőkönyvébe, így várható volt, hogy eltiltást von majd maga után.

A játékosként 21-szeres válogatott Márton Gábor korábban is volt már a Kozármisleny vezetőedzője, még 2010 és 2013 között, míg a közelmúltban irányította a ZTE-t, a Fehérvárt és az MTK-t. A Mislenyhez idén márciusban tért vissza, a csapat akkor 25 fordulót követően az utolsó helyen állt. Egy MTK ellen 3-0-ra elveszített bajnoki volt az első meccse, de azóta összekapta a csapatot, amely azóta kilenc meccséből négyet megnyert két döntetlen és három vereség mellett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik