Magyar foci

25 évesen, motorbalesetben meghalt a ZTE és a Pécs korábbi focistája

Facebook/ZTE Labdarúgó Krónika
Facebook/ZTE Labdarúgó Krónika

Egy 25 éves zalaegerszegi fiatal traktornak ütközött motorjával Hahóton, és nem élte túl az ütközést – számolt be kedd reggel honlapunk. A ZTE Labdarúgó Krónika közösségi oldal azt a hírt közölte, hogy a szerencsétlenség áldozata Fujsz Richárd, aki ezer szállal kötődött a zalai focicsapathoz.

Fujsz Richárd édesapja, Ferenc is a ZTE labdarúgója volt, így nem meglepő, hogy a fiú is a klub utánpótlásában nevelkedett.

Fujsz 2016 júniusában mutatkozott be a ZTE felnőttcsapatában, az Ajka elleni NB II-es meccsen. A ZTE Labdarúgó Krónika azt írja, a támadó 28 NB II-es meccsen három gólt szerzett a csapatban, köztük egy létfontosságút, amikor a kiesés ellen küzdő egerszegiek az ő találatával egyenlítettek Sopronban.

2018 nyarán Pécsre igazolt, ez volt az utolsó idénye a nagypályás futballban, az akkor az NB III-ban szereplő pécsieknél 21 meccsen 2 gólja volt. Az utóbbi években a nagykanizsai futsalcsapatban játszott, a mostani idényben az NB II-ben és a Magyar Kupában 14 meccsen 11 gólt jegyzett.

Fujsz Richárdtól a kupadöntőre készülő ZTE, a PMFC és a Nagykanizsai Futsal Club is elbúcsúzott.

Olvasói sztorik