Magyar foci

Schäfer: Hihetetlen volt, hogy ennyire szeretnek

John MACDOUGALL / AFP
John MACDOUGALL / AFP

Schäfer András számára örökké emlékezetes marad a német labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombati játéknapja, mivel akkor lépett ismét pályára a tabellán harmadik Union Berlinben.

A 24 éves középpályás hosszabb sérülést követően januárban tért vissza, majd ismét megsérült, aztán a Bayer Leverkusen elleni 0-0 során a 69. percben cserélték be.

Örökre emlékezetes marad ez a meccs, mert nehéz időszakon vagyok túl. Januárban csak két meccsen tudtam szerepelni, úgyhogy ez így egyben nagyon hosszú volt a három műtéttel és a mankózással. Még nem vagyok topformában, de a neheze megvolt, és jó úton járok

A klub maximálisan támogatott mindenben, és a szurkolók is elképesztőek voltak, az egész stadion tapsolt, hihetetlen volt, hogy ennyire szeretnek, most is kiráz a hideg” – nyilatkozta az M1 aktuális csatornának.

A hátralévő négy Bundesliga-fordulóról elmondta, nincs teher a csapatán, örülnek, hogy előkelő helyen állnak, és a hajrában minden mérkőzést meg akarnak nyerni.

Ami a válogatottat illeti, Schäfer András közölte, Marco Rossival sokat beszélt az elmúlt időszakban, a kapitány szinte minden hétvégén írt neki, és kérdezte tréfásan, hogy mikor tér vissza a „nyaralásból”, emellett jó tanácsokkal látta el. Rendszeresen kommunikált a válogatott csapattársakkal is.

„A júniusi két Eb-selejtezőn remélem, hogy ott leszek, a magam részéről mindent meg fogok tenni ennek érdekében” – fűzte hozzá.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik