Magyar foci

Nyújtott lábbal letarolta a kapust, majd nekiment a bírónak a Fradi egykori játékosa

Három gólt, három, kihagyott büntetőt és négy piros lapot hozott a BKV Előre-Kisvárda II mérkőzést a NB III Keleti csoportjának 33. fordulójában.

A vasárnapi mérkőzésen a hazaiak szereztek vezetést Fördős Adrián révén (1-0), azonban a második félidőben elszabadult a pokol. A 48. percben Kubó Gábor, az 59. percben Girán Máté, a 75. percben Busai Attila kapott piros lapot (emellett Albert Flórián edzőt is elküldték a kispadtól), így a Kisvárda végül a hármas emberelőnyt kihasználta, és Bíró Roland 91., valamint Nagy Mihály Krisztián 94. percben szerzett találataival 2-1-re fordított.

A piros lapok közül a legbrutálisabb Busaié volt, a Ferencváros egy kori korosztályos válogatott középpályása nyújtott lábbal durván beleszállt Ramón Esteban Reyes kapusba, majd miután megkapta a második sárga lapjával járó pirost, még Büki Gábor játékvezetővel is heveskedett (az eset 3:43-tól tekinthető meg a videón).

A Nemzeti Sport úgy tudja, a lefújás utáni pillanatokban a hazai játékosok megrohamozták a bírót, a dulakodás tettlegességig fajultak, az egyik játékos megütötte és le is fejelte a játékvezetőt.

Ezt azonban a sportnapilap kérdésére se a klubok, se az MLSZ nem erősítette meg.

Olvasói sztorik