Magyar foci

„Megfélemlítés jellege volt” – újabb látványos szabálytalanság az NB II-ben, napok óta kórházban egy játékos

aqvitalfc.hu
aqvitalfc.hu

Vasárnap a Csákvár hazai pályán játszott 1-1-es döntetlent a Doroggal az NB II 30. fordulójában, a mérkőzés első félidejében pedig történt egy súlyos sérülés: még csak a 10. percben járt a meccs, amikor László Noel elfejelte a labdát, a dorogi Albert Ádám pedig eléggé elkésett a játékba avatkozással és ellenfele bordái közé térdelt.

László jelezte, hogy nem tudja folytatni a játékot, lecserélték, azóta is kórházban van.

Videón a szabálytalanság:

A klubhonlap közlése szerint eredetileg úgy volt, hogy kedden hazaengedik a 25 éves védőt, de a térdelés következménye miatti bordatörése mellett olyan belső sérülései is vannak, hogy további ápolásra szorul. Szerdán újabb CT-vizsgálat vár rá, azt követően döntenek majd az orvosok, hogy meddig kell bent maradnia.

A csákváriak a hivatalos oldalon értetlenkednek, hogy miért nem járt piros lap a belépőért. A játékvezető, Hanyecz Bence ugyan lefújta az esetet, de sárgát sem adott.

Nem sokkal a vezető gólunk után elfejeltem egy labdát, mikor a dorogiak kilencese kamikaze módjára úgy érkezett és térdelt a vesémbe, hogy a labda már régen nem volt ott. Számomra kicsit megfélemlítés jellege volt az egésznek, még elnézést sem kért a faultért. A játékvezető ugyan lefújta az esetet, ám lapot nem adott a szándékosnak tűnő durvaságért

emlékezett vissza László Noel a történtekre.

A Csákvár még épphogy bennmaradást érő pozícióban áll nyolc fordulóval a szezon vége előtt, míg a Dorog az utolsó előtti, azaz kiesőhelyen van jelenleg.

Olvasói sztorik