Magyar foci

Egymásnak esett a Vidi és az Újpest, de sok köszönet nem volt benne

molfehervarfc.hu
molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár FC gól nélküli döntetlent játszott szombaton a vendég Újpesttel a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának kiesési rangadóján. A pontosztozkodással mindkét csapat veretlen maradt az új vezetőedzőjével: Bartosz Grzelak harmadik meccsén ült a fehérvári kispadon, míg az Újpestre visszatérő Nebojsa Vignjevic másodszor irányította régi-új együttesét.

A találkozó elején a Fehérvár lépett fel támadólag, az Újpest gyors játékosai révén biztos védekezésből próbált veszélyt teremteni. Az első félidő közepére kiegyenlítetté vált a meccs, a kapusoknak azonban továbbra sem volt dolga, így gólnélküli döntetlennel vonultak szünetre a felek úgy, hogy egyetlen kaput eltaláló kísérlet sem volt.

Fordulást követően a szakadó esőben rengeteg lett az átadási és labdakezelési hiba, ezért folyamatos játék sem alakult ki. Eleinte az Újpest volt aktívabb, majd a Fehérvár és a hajrához közeledve megint a fővárosi gárda, a végére a két hálóőrnek is akadt védenivalója, de gól nem született.

NB I, 26. forduló

MOL Fehérvár FC-Újpest FC 0-0
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó, 4953 néző, v.: Pintér Cs.

MOL Fehérvár FC: Kovács D. – Bese, Csongvai, Stopira, Heister – Pokorny (Christensen, 60.), Flores – Kastrati II. (Nego, 81.), Katona M. (Makarenko, a szünetben), Dárdai – Kodro

Újpest FC: Nikolic – Kastrati, Anculasz, Hall, Pauljevic – Onovo, Boumal (Mack, 63.) – Varga Gy. (Ambrose, 63.), Jakobi (Jevtovszki, 63.), Csoboth – Gouré

Olvasói sztorik