Magyar foci

Lipcsei Péter kifakadt: Futballoztam 20 évet, ilyen butaságot nem hallottam

Youtube
Youtube

A Soroksár vasárnap 2-0-s vereséget szenvedett az Ajka vendégeként az NB II 29. fordulójában. A találkozó első félidejében volt egy súlyos sérülés, egy középre ívelt szabadrúgásnál Ikonomou Konstantinos ugrott fel fejelni, a levegőben ütközött az ellenfél játékosával, majd a földre zuhant. A játékvezető, Derdák Marcell nem látott szabálytalanságot, így nem fújt a sípjába, de a játékot meg kellett szakítani, még a mentők is bementek a pályára.

A csakfoci.hu cikke szerint a játékos járomcsontja eltört, ami miatt a kórházba szállítás után azonnal megoperálták.

A bajnokit követően Lipcsei Péter, a Soroksár vezetőedzője nem hagyta szó nélkül a történteket. Azt mondta, nem a sérülés, hanem a gyenge hozzáállás miatt kaptak ki, de meglátása szerint a játékvezető óriásit hibázott, mert ha van egy büntető és egy tizenegyes, talán a mérkőzés is másképp alakul.

Ilyet a pályafutásom alatt nem hallottam, hogy van egy könyöklés, a srácnak az arca behorpad, elviszi a mentő, és félidőben a játékvezető azt mondja, hogy ő fejelt bele az ellenfél vállába. Ezt nem tudom elfogadni, futballoztam 20 évet, profi pályafutásom alatt ilyen butaságot nem hallottam

– mondta Lipcsei, aki szerint egy ilyen hiba főleg egy NB I-es játékvezetőtől nem fér bele, és szerinte elfogadhatatlan az is, hogy „ez az úriember jövő héten majd mérkőzést vezet”.

A győzelmével az Ajka a negyedik helyen áll, azonos pontszámmal a harmadik Gyirmóttal, amit a szezon előtt még az egyik feljutásra esélyes csapatnak tartott mindenki, de már tizenkét ponttal le van szakadva a második MTK mögött. A Soroksár a tizenegyedik.

Olvasói sztorik