Magyar foci

Fő a változatosság: az idénybeli ötödik edzővel próbál megmenekülni az NB II-es csapat

A Nyíregyháza Facebook-oldala
A Nyíregyháza Facebook-oldala

Nyíregyházán jönnek-mennek az edzők, az NB II-ben szereplő klubnál szerződést bontottak Visinka Edével, aki az idénybeli negyedik tréner volt.

A szezont még Feczkó Tamással kezdte a csapat, akit három vereség után elküldtek, a helyére Huszák Géza érkezett, akitől decemberben köszöntek el, így az utolsó két őszi meccsen Lengyel Roland irányított.

Visinkát december közepén nevezték ki, de vele sem történt előrelépés, mivel a Szpari csak a 16. helyen áll, így jeleneg osztályozóra kényszerül. A Szabolcs Online azt írja, az idényt a szintén télen érkező Fekete Tivadar sportigazgatóval fejezi be a csapat.

„Visinka Edével jól indult a csapat, nagyon bíztam benne, ezért is esett rá a választásom, de sajnos hetek óta viharban vagyunk, és a hullázó tengeren meg kell találnunk azt a kikötőt, mely jövőre is a másodosztályt jelenti számunkra. Normális viszonyban válunk el, de úgy érezzük változásra van szükség az eredményesség érdekében.

A klub tulajdonosa arra kért, hogy a hátralévő tíz mérkőzésre vegyem át a csapat irányítását, én pedig Lengyel Rolandot hívtam, hogy a segítőm legyen. Olyan embert akartam, aki szintén átérzi a helyzetünk nehézségét, és aki ismeri a keret nagy részét!

– magyarázta Fekete.

A Nyíregyháza a válogatott meccsek miatti szünet után a második helyezett MTK-t látja vendégül.

A kiemelt képen Visinka Ede látható.

Olvasói sztorik