Magyar foci

Újabb név merült fel a fehérvári kispaddal kapcsolatban

CHARLY TRIBALLEAU / AFP
CHARLY TRIBALLEAU / AFP

Egyelőre nem tudni, mi lesz a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor páros sorsa a Mol Fehérvár FC-nél, de a sajtóértesülések szerint egyre valószínűbb, hogy a bajnokság hajrájára új edző kell a kiesőhelyen szerénykedő futballcsapathoz.

A Nemzeti Sport hétfőn a 2018-ban bajnokságot nyerő Marko Nikolic esetleges visszatéréséről írt, az osztrák sajtó szerint a Bayern München egykori, Bajnokok Ligáját is nyert középpályása, Thorsten Fink lehet a befutó.

A Laola1.at szerint az 55 éves szakember – aki a Basellel két svájci bajnoki címet és kupagyőzelmet, míg a japán Vissel Kobéval egy kupát nyert edzőként – kapott néhány érdekes megkeresést azóta, hogy tavaly novemberben, fél év után távozott az Egyesült Arab Emírségekbeli al-Nasszr csapatától.

A Bundesliga II-ben szereplő 1860 München megkeresését már visszautasította, de többek között a lengyel élvonal egyik klubja és a a Fehérvár is hívja.

A Vidi jelenleg csak az utolsó előtti Magyarországon, és hiteles, gyakorlattal rendelkező edzőt keres, Fink pedig tökéletesen passzolna

– olvasható.

Olvasói sztorik