Magyar foci

Kleinheisler: Büszke vagyok arra, amit eddig elértem

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Január közepén hagyta ott az eszéki futballcsapatot és igazolt a görög Panathinaikoszhoz Kleinheisler László, a 44-szeres válogatott középpályás azóta négyszer lépett pályára új klubjában, és a Lamia ellen megszerezte első találatát is.

„Rendkívül gyorsan történt minden. Néhány nap volt csak hátra a téli átigazolási időszakból, hívott az ügynököm, Filipovics Vladan, hogy van ez a lehetőség, a klub is akar, az edző is akar, nem kellett sokat gondolkodnom, azonnal rávágtam az igent, és másnap már repültünk is ki. Nagyon örültem neki, hogy egy ilyen neves klubba kerültem, óriási lehetőség” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak.

Elárulta, hogy miután csapattársai megtudták, hogy Scholes a beceneve, máris Scholesynak szólítják, ő pedig úgy érzi, jól halad a beilleszkedéssel.

„Van egy bajnoki címem a Videotonnal és egy Magyar Kupa-sikerem a Fradival, de görög bajnoknak lenni óriási érzés lenne, elképzelem, mekkora ünneplés lenne itt tizenhárom év várakozás után” – tette hozzá.

A szerződése három és fél évre szól, de nem tudni, mit hoz a jövő.

Voltam már eddig is egy-két jó csapatnál, hogy csak a két korábbi zöld-fehér klubomat, a Werdert és a Fradit mondjam. Máris büszke vagyok arra, amit eddig elértem. Miért is ne lennék büszke?

Sok tapasztalatot szereztem már külföldön, csak annyit tudok mondani, szeretnék minél tovább itt maradni, és szép sikereket elérni.”

Olvasói sztorik