Magyar foci

A második csapathoz száműzött játékosairól beszélt Kondás Elemér

vasasfc.hu
vasasfc.hu

Öt ponttal van lemaradva a bennmaradást jelentő tizedik helytől a Vasas, amely a 22. fordulóban a szintén a kiesés elől menekülő Fehérvártól kapott ki 2-1-re. A sportal.hu arról írt, hogy a vereségnek vannak következményei, ugyanis három játékos, Feczesin Róbert, Márkvárt Dávid és Radó András kikerült az első csapat keretéből. Mindezt szerdai, klubhonlapnak adott nyilatkozatában Kondás Elemér is megerősítette.

„A Kecskemét elleni mérkőzésen lesznek hiányzóink is: Berecz Zsombi öt sárga lap következtében kipontozódott, illetve hétvégén másik három játékosra sem tudok majd számítani.

Ezen játékosok – Feczesin Róbert, Márkvárt Dávid és Radó András – szakmai okokból kerültek ki a keretből, így ők átmenetileg, meghatározatlan ideig a második csapatunkkal készülnek.

Mindez viszont egy remek lehetőség arra, hogy a fiatal játékosok még több szóhoz jussanak és újabb helyeket kapjanak a keretünkben” – idézi a klubhonlap a vezetőedzőt.

Radó 18, Márkvárt 14 bajnokin lépett pályára a szezonban. Feczesinnek csak nyolc NB I-es mérkőzése van az idényben, de őt sérülés is hátráltatta.

A Vasas a 23. fordulóban a szezon meglepetéscsapatához, az újonc létére is a második helyen álló Kecskeméthez látogat. A riválisok közül a Honvéd a Zetével, az Újpest a Mezőkövesddel, a Fehérvár pedig a Pakssal játszik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik