Magyar foci

Bognár: Mondhatnám azt is, hogy a bíró továbbjuttatta a Vasast

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Egy erősen vitatott tizenegyessel jutott tovább a Vasas a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Paks ellen.

Bognár György, a Paks edzője a meccs után elismerte, az első negyedórában bealudt csapata, mivel ekkor kétgólos előnyt épített fel a Vasas, de utána a kezdeti gyengélkedést a feljavuló játékkal sikerült kompenzálniuk.

Bognár kitért a Vasasnak megadott tizenegyesre is, amelyre a véleményes jelzőt használta.

Mondhatnám azt is, hogy a bíró továbbjuttatta a Vasast, de ez benne van a fociban. Mezőnyjátékban mindkét oldalra ugyanannyit tévedett, ott nem látok döntő problémát. Voltak helyzeteink, megfordíthattuk volna ezt a meccset így is, sajnos nem sikerült, gratulálunk a Vasasnak

A Paks egyik gólszerzője, Varga Barnabás is a kihagyott helyzetek miatt bosszankodott, és megemlítette, sajnálatos, hogy a kupában nincs VAR, mivel volt néhány kétes szituáció, amit szerinte vissza kellett volna nézni.

„Nagy esélyünk volt rá, hogy megnyerjük a kupát, én is kihagytam két helyzetet is, be kellett volna rúgni, és akkor nincs miről beszélni” – mondta az NB I-es góllövőlistát vezető Varga.

A legjobb négybe a Vasas mellett a ZTE és az NB II-es Budafok jutott be, az utolsó negyeddöntőt csütörtökön 20 órától a Debrecen és a Puskás Akadémia vívja.

Olvasói sztorik