Magyar foci

A Fradi légiósa eltitkolta a sérülését, ami miatt műteni kellett

Kovács Tamás / MTI
Kovács Tamás / MTI

Tokmac Nguen, a Ferencváros játékosa hétfőn este egy kórházi ágyról jelentkezett be, és a Csakfoci szúrta ki, hogy a norvég Tv2-nek nyilatkozott arról, hogy ágyéksérülése miatt műteni kellett.

Tokmac elárulta, hosszú ideje bajlódott az ágyékával, de sokáig azt gondolta, nem lesz szükség operációra.

„Ismerem magam, úgyhogy tudtam, hogy nem fogok a sérülésemről beszélni a csapaton belül, de eljutottam arra a pontra, amikor már nem lehetett elodázni a beavatkozást. Tudtam, hogy kockáztatok, de mit tehettem volna? Nagyon szeretek futballozni, és nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy a pályán kívülről figyeljem az eseményeket, úgyhogy abban bíztam, hogy egyszer csak túlleszek rajta.

Az elmúlt négy évben rengeteg meccset játszottunk, és ez nagyobb károkat okozott, mint gondoltam. Őszintébbnek kellett volna lennem, és hamarabb beszélni a sérülésemről

– mondta Tokmac, hozzátéve, nem bánta meg, hogy végül így alakult.

Hozzátette, a műtét után az első kérdése az volt, hogy mikor játszhat újra. Tokmac az Újpest elleni, 3-1-re megnyert derbin lépett legutóbb pályára, akkor a 37. percben le kellett cserélni, és elmondása alapján nagy valószínűséggel ki kell hagynia a Leverkusen elleni EL-nyolcaddöntő mindkét felvonását.

A támadó az NB I-ben idén 15 meccsen csak egy gólt szerzett, minden sorozatot számolva pedig 29 találkozón háromszor volt eredményes, és volt négy gólpassza is.

Olvasói sztorik