Magyar foci

Két góllal vezetett az Újpest, de a 95. percben elbukta a győzelmet

M4
M4

A Kecskemét az utolsó percben szerzett találatának köszönhetően kétgólos hátrányból egyenlítve 2-2-t játszott vendégével, az Újpesttel a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának első vasárnapi összecsapásán.

Hamar vezetést szerzett az Újpest, miután Simon Krisztián kihasználta a hazaiak helyezkedési hibáját. Hátrányban egyre nagyobb nyomás alá helyezte a vendégek kapuját a Kecskemét, de a szünetig nem jött össze az egyenlítés a házigazdáknak. A fordulás után újfent gyorsan betalált a fővárosi csapat, ezzel nagyon nehéz helyzetbe hozva a vendéglátókat. A Kecskemét aztán a hátralévő időben nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, és

végül Tóth Barna a hajrában és a hosszabbításban is eredményes volt, ezzel a duplával pedig sikerült pontot menteniük a hazaiaknak.

Az újonc és második hazaiak így már 11 találkozó óta veretlenek otthon az élvonalban, és sorozatban negyedik döntetlenjüket játszották.

NB I, 21. forduló

Kecskeméti TE-Újpest FC 2-2 (0-1)

 

Kecskemét: Varga – Nikitscher (Zeke, a szünetben), Nagy K. (Májer, 55.), Rjaszko, Hadaró (Meszhi, a szünetben), Belényesi – Vágó, Szuhovodszki, Banó-Szabó – Tóth B., Horváth K. (Katona, 56.)

Újpest: Nikolic – Pauljevic, Mack (Boumal, 78.), Hall, Anculasz – Szabó B. (Diaby, 70.), Onovo – Varga Gy. (Antonov, 55.), Jakobi, Simon – Mudrinski (Croizet, 79.)

gólszerzők: Tóth B. (83., 95.), illetve Simon (12.), Varga Gy. (52.)

sárga lap: Banó-Szabó (97.), illetve Jakobi (47.), Nikolic (97.)

Olvasói sztorik