Magyar foci

Ajtó-ablak ziccert rontott a Kövesd a Honvéd ellen

A Mezőkövesd hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kiesőhelyen álló Budapest Honvéddal a labdarúgó NB I 21. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. A fővárosiak edzője, Dean Klafuric szerint csapata közel állt a győzelemhez, de akkor mit szóljanak a hazaiak, akik kihagytak egy ordító ziccert a hajrában.

A 91. percben egy jobbról középre tett labdára Steliano Filip érkezett, azonban a román balbekk mintegy nyolc méterről méterekkel a kapu fölé bombázott.

A helyzet itt tekinthető meg.

„Irányítottuk a találkozót, az első félidőben mélységi beindulásokkal próbálkoztunk az ellenfél védelmi vonala mögé, de ez nem volt elég, hiába dolgoztunk ki veszélyes helyzeteket, nem tudtunk gólt szerezni. A második játékrészben még inkább magunkhoz ragadtunk az irányítást, voltak lövéseink,

közel álltunk a győzelemhez, de az ellenfelünk is veszélyesen játszott, főképp kontratámadásokkal próbálkozott

– nyilatkozta Dean Klafuric, a Honvéd edzője a klub honlapján.

„Azt gondolom, hogy egy küzdelmes mérkőzés volt – ahol tényleg a küzdelem dominált – és nem tudtunk olyan futballt bemutatni, amilyet szerettünk volna. Megvoltak a lehetőségeink arra, hogy a magunk javára fordítsuk a mérkőzést, de ebben a találkozóban ennyi volt” – vélte Kuttor Attila.

Kapcsolódó
Idén még nem tudott meccset nyerni a kiesés ellen harcoló Honvéd
A legvidámabb kispesti a születésnapján debütáló kapus, Dúzs Gellért lehetett.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik