Magyar foci

Nagyon jó híreket kaptak a diósgyőri szurkolók

Vajda János / MTI
Vajda János / MTI
Két kulcsemberével is szerződést hosszabbított a Diósgyőr, az NB II első helyén álló labdarúgócsapat a házi gólkirály Lukács Dániellel és a védő Szatmári Csabával is megállapodott a folytatásról.

„Nyáron igazoltam Diósgyőrbe, és nagyon jól érzem magam. Úgy vélem, sokat tudok segíteni a csapatnak és a játékostársaimnak, ezért rövid idő alatt meghatározó játékossá küzdöttem magam.

Hosszú távon is a DVTK-ban tervezem a jövőmet, ezért hosszabbítottam meg az eredetileg két és fél év múlva lejáró a szerződésemet

nyilatkozta Lukács, aki az előző szezonban még a kecskemétiek színeiben 25 találattal lett gólkirály, a mostani bajnokságban 13 gólnál jár.

„Örülök, hogy a teljesítményemmel ki tudtam harcolni, hogy már most, az előző szerződés lejárta előtt hosszabbítást kínáljanak a klubvezetők. Igyekszem továbbra is jó teljesítményt nyújtani, mert jövőre a DVTK-val ismét az élvonalban szeretnék szerepelni” – mondta Szatmári, aki 2021 nyarán érkezett Diósgyőrbe Debrecenből, az elmúlt másfél évben 56 bajnokin lépett pályára.

Olvasói sztorik