Magyar foci

Eljött az ideje a váltásnak – nyáron új klubhoz igazolna a magyar válogatott középpályás

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

A szezon végén szeretne véglegesen távozni az angol harmadik ligás Barnsleytól Callum Styles, a magyar labdarúgó-válogatott középpályása, aki jelenleg kölcsönben a másodosztályú Milwallnál játszik.

A 22 éves futballista most combsérüléssel bajlódik, és az M1-nek adott interjúban elmondta, hogy egyáltalán nem terhelheti a lábát. Néhány hét múlva újabb vizsgálatok várnak rá és ha az orvosok mindent rendben találnak, akkor óvatosan elkezdheti az edzéseket. Reményei szerint húsvét környékén visszatérhet a pályára.

A távolabbi jövőjével kapcsolatban a tízszeres válogatott labdarúgó kiemelte: úgy érzi, mindent megtett a Barnsleyért, de eljött az ideje a váltásnak, ezúttal pedig ha lehet, nem csak kölcsönbe távozna.

Ehhez viszont egy klubnak ki kellene őt vásárolnia a szerződéséből – a Transfermarkt szerint 2025 nyaráig szól a szerződése a Barnsley-nál. Styles a Milwallban tiszta lappal indulhatott és úgy érzi, elégedettek is a teljesítményével, ezért is jött számára különösen rosszkor a sérülés.

A magyar válogatottról szólva Styles elmondta, természetesen egyeztetett Marco Rossi szövetségi kapitánnyal és bár történnek meglepő dolgok, de a sérülése miatt szinte biztos, hogy lemarad a márciusi Európa-bajnoki selejtezőkről Észtország és Bulgária ellen. Júniusban, Montenegró és Litvánia ellen viszont már készen fog állni a bevetésre.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik