Magyar foci

Újabb fontos pontot csent el esélyesebb ellenfelétől a Vasas

A Vasas 1-1-es döntetlent játszott a negyedik helyezett Puskás Akadémia otthonában az NB I 18. fordulójának pénteki nyitányán, ezzel elmozdult az utolsó pozícióból. A két csapat szeptemberi, angyalföldi mérkőzésén ugyanilyen eredmény született.

A hazaiak a 13. percben szereztek vezetést: a 16-oson belül pattogó labda Otigbától került Slagveer elé, aki Uram mellett a kapuba passzolt (1-0).

A szünetben kettőt, tíz perccel később még kettőt cserélt a Vasas, és az 56. percben sikerült is egyenlíteni: jobb oldali támadás végén a labda egyedül találta középen Bereczet, aki élt a lehetőséggel (1-1).

A két csapat még nyeretlen tavasszal, de amíg a felcsútiak egy hete kikaptak Mezőkövesden, addig a Vasas a Fradi otthonában is szerzett egy pontot.

NB I, 18. forduló

Puskás Akadémia FC – Vasas FC 1-1 (1-0)
Felcsút
v.: Vad II.
Puskás Akadémia: Tóth B. – Bartolec, Batik, Stronati, Nagy Zs. – Favorov – Slagveer (Gruber, 87.), van Nieff (Levi, 62.), Corbu, Komáromi (Dusinszki, 73.) – Puljic (Colley, 62.)
Vasas: Uram – Iyinbor (Litauszki, 84.), Otigba, Hegedűs (Hidi P., 56.) – Szivacski, Hidi M. (Szilágyi, 56.), Berecz, Ódor – Cipf (Zimonyi, 46.), Novothny, Radó (Ihrig-Farkas, 46.)
gól: Slagveer (13.), illetve Berecz (56.)
sárga lap: Corbu (28.), van Nieff (33.), illetve Cipf (16.), Ódor (70.)

Olvasói sztorik