Magyar foci

„Ez volt a legjobb döntés a pályafutásomban” – hondurasi válogatottat igazolt a Fehérvár

Eric Espada / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Eric Espada / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
A MOL Fehérvár FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta Deybi Flores hondurasi válogatott labdarúgót, akinek a szerződése 2024. december 31-ig szól.

A 26 éves játékos a görög élvonalbeli Panetolikoszból szerződött a székesfehérvári alakulathoz, előtte pedig megfordult a hondurasi FC Motaguában és az észak-amerikai profiligában szereplő kanadai Vancouver Whitecaps csapatában is.

Flores eddig 162 klubmérkőzésen 4 gólt szerzett védekező középpályásként, háromszor nyert hondurasi bajnokságot és egyszer kanadai kupát, emellett pedig 23-szor lépett pályára a hondurasi válogatottban – többek között végigjátszotta mind a négy mérkőzést a 2021-es Arany Kupán.

Nagyon örülök, hogy itt lehetek, szerintem az, hogy a Vidihez igazolok, a legjobb döntés volt pályafutásom ezen szakaszában.

Nem szeretek az erősségeimről, játékstílusomról beszélni, ezt meghagynám a szurkolóknak, akiknek a pályán, a játékommal szeretnék majd bizonyítani! Annyit megígérhetek, hogy az összes edzésen és mérkőzésen mindent megteszek majd azért, hogy sikeres legyen a csapat” – idézte a klub honlapja Deybi Florest.

Juhász Roland sportigazgató elmondta, kifejezett céljuk volt egy hasonló karakterű és minőségű védekező középpályást igazolni, és Deybi Flores abszolút megfelelt az általuk keresett kritériumoknak.

Olvasói sztorik