Magyar foci

Két játékost igazol a Fradi, de nem biztos, hogy télen megérkeznek

Farkas Norbert / MTI
Farkas Norbert / MTI

Két játékossal is megegyezett a Ferencváros labdarúgócsapata, adta hírül Hajnal Tamás sportigazgató.

Hajnal a FradiMédiának nyilatkozva közölte, hogy két érkezője biztosan lesz a csapatnak, de egyelőre nem tudta megmondani, hogy már télen a zöld-fehérekhez kerülnek-e, vagy nyárig várni kell az erősítésre.

Két játékossal tulajdonképpen megegyeztünk, akik legkésőbb a nyáron csatlakoznak hozzánk, szeretnénk, ha ez már most, a januári átigazolási időszakban sikerülne, úgyhogy zajlanak a tárgyalások a klubjaikkal a háttérben. Bízunk benne, hogy sikerül velük megegyezni, de természetesen csak észszerű keretek között tudunk, vagyunk hajlandóak invesztálni

– mondta a sportigazgató, aki a próbajátékon szereplő Osei Bonsura is kitért.

„Osei Bonsu a mai mérkőzésen nincsen egyszerű helyzetben, mivel a csapat sem játszik jól és ilyenkor nagyon nehéz kitűnni. Amit az elmúlt napokban láttunk tőle, hogy a labdával nagyon jó dolgokra képes, nagyon fürge, nagyon robbanékony játékos, aki szűk területeken jó megoldásokat tud a labdával. Kérdés a labda nélküli játék, az aktivitás a játékában, úgyhogy egyelőre végleges dolgot vele kapcsolatban nem tudok mondani.”

A Nemzeti Sport tudni véli, hogy melyik két játékosról van szó: a Slovan Bratislava suriname-i védője, Myenty Abena, illetve Owusu Kwabena az azeri Qarabag csatára. Mindkettejüknek nyáron jár le a szerződése, így fél évvel a megállapodásuk lejárta előtt már tárgyalhatott velük a Ferencváros.

Olvasói sztorik