Magyar foci

Válogatott középpályással erősít, egykori MU-játékossal szemez a Debrecen

Stefan Loncar személyében egy 26 éves montenegrói válogatott középpályással erősít a Debrecen labdarúgócsapata. A magyar klub ugyan hivatalosan még nem jelentette be a hírt, de a Loncar eddigi klubja, a szerb élvonalban szereplő Novi Pazar már igen.

„Stefan Loncar másfél évet töltött nálunk, és kitörölhetetlen nyomot hagyott a közelmúlt klubtörténetében. A játékaival számos európai klub figyelmét kiérdemelte, a Debrecen volt a legkitartóbb, így már csak egyetlen orvosi vizsgálat választja el, hogy aláírjon” – olvasható a Novi Pazar közösségi oldalán.

A klub sok sikert kívánt, és jelezte, ajtaja mindig nyitva áll a labdarúgó előtt és visszavárja.

A Nemzeti Sport azt írta, a kazah Prosports.kz értesüléseire hivatkozva, hogy a 76-szoros szerb válogatott középpályás, a 2009–2010-ben öt meccsen a Manchester Unitedben is futballozó, 35 éves Zoran Tosic is kiszemelt a DVSC-nél.

Arról korábban a Rangadó is írt, hogy a fehérorosz élvonal gólkirálya, az Energetik-BGU támadója, Bobur Abdikholikov is érkezhet, az üzbég válogatott játékos a legutóbbi szezonban 30 mérkőzésen 26 gólt és 7 asszisztot jegyzett.

Olvasói sztorik