Magyar foci

Gólzáporos meccsen vesztett pontot az MTK

facebook.com
facebook.com

Bognár György vezetésével parádésan kezdte az NB II-es bajnokságot az MTK, aztán valami megtört a vezetőedző és a csapat kapcsolatában, mert a 8. fordulótól vereség követett vereséget. A mély hullámvölgy elégnek tűnt ahhoz, hogy október közepén a korábbi 50-szeres válogatott középpályásnak megköszönjék a munkát. Az NB III-as csapattól felemelt Horváth Dávid irányításával hirtelen újra megtáltosodtak a kék-fehérek, ám három győzelem és egy döntetlen után a hétvégén rövid pihenő után újrainduló bajnokság 18. fordulójában csak döntetlenre futotta.

Igaz idegenben, de a kiesés elől menekülő Kazincbarcikán hagyott ott két pontot az MTK. És ha azt nézzük, hogy a két gyors hazai gól után a 65.percre nemhogy talpra álltak, hanem Zuigeber, Németh Krisztián, majd Stieber Zoltán góljaival megfordították a meccset (2-3), van ok a bánkódásra.

A 86. percben ugyanis Ádám Ferenc a második találatát is meglőtte, ezzel a Kazincbarcikának X-re mentette a meccset, ám közelebb állunk az igazsághoz, ha azt mondjuk, az MTK elvesztett két pontot.

Merkantil Bank Liga, 18. forduló

Kolorcity Kazincbarcika SC-MTK Budapest 3-3 (2-1)
Soroksár SC-Budafoki MTE 1-2 (1-1)
BFC Siófok-Credobus Mosonmagyaróvár 0-1 (0-1)
Nyíregyháza Spartacus FC-Aqvital FC Csákvár 0-3 (0-2)
később:
Pécsi MFC-Szentlőrinc 15.00
FC Ajka-Dorogi FC 15.00
Tiszakécskei LC-Békéscsaba 1912 Előre 15.00
Szombathelyi Haladás – HR-Rent Kozármisleny 15.00
ETO FC Győr-Diósgyőri VTK 15.00
szombaton játszották:
Gyirmót FC Győr – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0-1 (0-1)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik