Magyar foci sport

Dzsudzsák a pálinkázás után Kis Grófóval bulizott

Nem múlt el az éjszaka buli nélkül: Dzsudzsák Balázs a vasárnapi, Görögország ellen 2-1-re megnyert, 109. válogatott fellépését követően a csapat kedvencével, Kis Grófóval bulizott.

A kezdőlökést ehhez már közvetlenül a meccs után megtette, hiszen a Puskás Arénában kiment a vezérszurkolók közé, hogy onnan mondjon köszönetet a közösen töltött évekért, majd lehúzott egy kupica pálinkát.

Kapcsolódó
„Köszönöm a fogadtatást és a pálinkát is!” – Dzsudzsák Balázs búcsúja a könnyektől a nagyobb klubkarrierről álmodó szurkolókig
A görögök ellen kezdte, ellenük szerezte első gólját, és most ellenük búcsúzott Dzsudzsák Balázs, aki 109 szereplésével immár egyedül csúcstartó a magyar válogatottban. A szurkolók maximálisan elismerik a válogatottért tett erőfeszítéseit, de a megkérdezettek mind kissé csalódottan állapították meg: klubszinten több volt benne.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!