Illyés Tibor / MTI
Magyar foci sport

„Dzsudzsák Balázs a saját pozíciójában, vagyis tízesként fog játszani”

Dzsudzsák Balázs vasárnap este a görögök elleni felkészülési találkozón 109. alkalommal lép pályára, ezzel rekorderré lép elő a magyar válogatottban.

A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Marco Rossi elárulta, hogy a mérkőzésen kezdőként pályára lépő támadó a csatár mögött kap majd lehetőséget a találkozón.

Dzsudzsák Balázs a saját pozíciójában, vagyis 10-esként fog játszani a rendszerünkben. Balázs tudja, hogy mi a dolga ezen a poszton, otthonosan érzi ott magát és képes is jól teljesíteni

– idézte a kapitányt az MLSZ Twitter-fiókja.

A szövetségi kapitány más érdekességgel is szolgált, a Luxemburg elleni mérkőzéshez képest például Ádám Martin helyett a szemsérülése után maszkban szereplő Sallai Roland kezd majd.

„Sallai Roland kezd majd hamis kilencesként, menet közben pedig majd Ádám Martint is megnézzük ebben a szerepben. Ez a tervünk, aztán meglátjuk, hogy mást is kipróbálunk-e még”

A Magyarország-Görögország mérkőzést november 20-án 20:15-kor rendezik a Puskás Arénában.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!