Czeglédi Zsolt / MTI
Magyar foci sport

William Gallas: Jó lesz látni vasárnap, ahogy Dzsudzsákot ünneplik, megérdemli

A világbajnoki ezüstérmes francia William Gallas szerint Dzsudzsák Balázs sokat tett a válogatottért, ezért megérdemli a búcsúmérkőzést.

A Zalaegerszeg utánpótlásában dolgozó korábbi futballista a közmédiának adott interjúban dicsérte a Debrecen csapatkapitányát, sőt biztosra vette, hogy tele lesz a Puskás Aréna az utolsó meccsén.

Játszottam ellene korábban, találkoztunk is többször, néhány hónapja pedig éppen arról beszélgettünk, hogy mi lesz majd a futball után. Jó lesz látni vasárnap, ahogy ünneplik őt

– nyilatkozta Gallas.

Dzsudzsák Balázs nem került a válogatott keretébe Luxemburg ellen, de a november 20-i, Görögország elleni mérkőzésen kezdőként szerepel majd, ezzel búcsúzhat a közönségtől.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!