Kovács Tamás / MTI
Magyar foci sport

Németh András: Szoboszlai Dominik nagy segítség volt nekem

A magyar válogatott ugyan fordított a korai tizenegyesből bekapott gólja után, de végül 2-2-es döntetlent játszott Luxemburgban.

A mérkőzésen csereként debütált Németh András, a Genk csatára, aki lefújás után az M4 Sportnak nyilatkozott. Elmondta, hogy óriási öröm és megtiszteltetés neki Magyarországot képviselni, a gólnak is nagyon örült, de a végeredmény miatt csalódott. Ezután Molnár Mátyás arról kérdezte, milyen volt számára a meccs, mert Szoboszlai Dominik folyamatosan instruálta, hogy merre mozogjon, és mikor támadjon le.

Nagy segítség volt most, kellett azért, jó, hogy segített

– mondta kicsit zavarban Németh.

Azért nem szállt inába a bátorsága a támadónak, amikor a gólpasszt adó Kerkez Milos beadásáról kérdezték, mosolyogva annyit mondott, hogy ebben állapodtak meg a mérkőzés előtt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!