Illyés Tibor / MTI
Magyar foci sport

Dzsudzsák: Most sem szeretném magam bárki fölé helyezni

Nagy lelkesedéssel várja válogatottbeli búcsúmérkőzését Dzsudzsák Balázs, aki vasárnap este a görögök elleni felkészülési találkozón 109. alkalommal lép pályára, ezzel rekorderré lép elő.

„Soha nem tettem és most sem szeretném magam bárki fölé helyezni. Nem ezért az egy válogatott-mérkőzésért éltem-haltam, hanem mindegyikért és a vasárnapi meccsnek is a magyar válogatottról kell szólnia, hiába engem búcsúztatnak” – idézte a debreceni játékost az MLSZ Twitter-oldala.

Dzsudzsák a csúcs megdöntésével a következő generációt szeretné inspirálni.

Ez a magyar válogatottról szól, arról, hogy szeretnék átadni valamit a következő generációnak. Mostantól nem a 108-at, hanem a 109-et kell megdönteni

– idézte az MTI.

Szerinte, ha a jövőben megközelíti valaki a csúcsot, az azt jelenti, hogy a magyar válogatottnak olyan alapemberei vannak, akik folyamatosan, sérülésmentesen tudják segíteni a csapatot.

Köszönetet mondott az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) vezetésének, Csányi Sándor elnöknek, Berzi Sándor alelnöknek és Vági Márton főtitkárnak azért, hogy megteremtették annak a lehetőségét, hogy fejlődjön a magyar futball.

„Örülök, hogy egy olyan felívelő pályán van a magyar futball, amit a mi generációnk indított el” – mondta a szélső.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!