Koszticsák Szilárd / MTI
Magyar foci sport

Felesége betegsége miatt távozik a Fraditól a nyáron érkezett védő

A dán bajnokság utolsó előtti helyén álló Aalborg mindenben megegyezett a Ferencvárossal Rasmus Thelander leigazolásáról, írja a B.T. nevű oldal.

A 31 éves dán védő a nyáron éppen az Aalborgtól érkezett a magyar bajnokhoz, ahol mindössze három bajnokin, három BL-selejtezőn és egy Magyar Kupa-találkozón kapott szerepet.

A dán oldal azt írja, Thelander családi okok miatt szeretett volna visszatérni a hazájába, a Fradi pedig partner volt ebben, és felbontotta a szerződést, amely 2025-ig szólt volna.

Az FTC oldalán Hajnal Tamás sportigazgató elárulta, Thelander néhány hete megkereste, mert feleségénél egészségügyi problémák jelentkeztek, amit Dániában szeretnének kezeltetni.

„Az FTC számára a család és az egészség mindennél fontosabb, így természetesen elfogadtuk a játékos kérését. Ezúton is szeretnék mielőbbi gyógyulást, felépülést kívánni a családnak, bízva abban, hogy minden megfelelően fog alakulni” – mondta Hajnal

A remek felépítésű, 191 centi magas belső védő a 2013-2014-es idényben a bajnokságot és a kupát is megnyerte az Aalborggal, de most azért kell sokat tennie, hogy a csapat elkerüljön a kiesőhelyről.

17 forduló után az Aalborgnak hét pont a hátránya a 10. helyezett Bröndby mögött, az alapszakaszból még öt meccs van hátra, majd jön a tízfordulós alsóházi rájátszás, úgyhogy azért nem reménytelen az AaB helyzete.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!