Koszticsák Szilárd / MTI
Magyar foci

Felesége betegsége miatt távozik a Fraditól a nyáron érkezett védő

A dán bajnokság utolsó előtti helyén álló Aalborg mindenben megegyezett a Ferencvárossal Rasmus Thelander leigazolásáról, írja a B.T. nevű oldal.

A 31 éves dán védő a nyáron éppen az Aalborgtól érkezett a magyar bajnokhoz, ahol mindössze három bajnokin, három BL-selejtezőn és egy Magyar Kupa-találkozón kapott szerepet.

A dán oldal azt írja, Thelander családi okok miatt szeretett volna visszatérni a hazájába, a Fradi pedig partner volt ebben, és felbontotta a szerződést, amely 2025-ig szólt volna.

Az FTC oldalán Hajnal Tamás sportigazgató elárulta, Thelander néhány hete megkereste, mert feleségénél egészségügyi problémák jelentkeztek, amit Dániában szeretnének kezeltetni.

„Az FTC számára a család és az egészség mindennél fontosabb, így természetesen elfogadtuk a játékos kérését. Ezúton is szeretnék mielőbbi gyógyulást, felépülést kívánni a családnak, bízva abban, hogy minden megfelelően fog alakulni” – mondta Hajnal

A remek felépítésű, 191 centi magas belső védő a 2013-2014-es idényben a bajnokságot és a kupát is megnyerte az Aalborggal, de most azért kell sokat tennie, hogy a csapat elkerüljön a kiesőhelyről.

17 forduló után az Aalborgnak hét pont a hátránya a 10. helyezett Bröndby mögött, az alapszakaszból még öt meccs van hátra, majd jön a tízfordulós alsóházi rájátszás, úgyhogy azért nem reménytelen az AaB helyzete.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik