Magyar foci

50 ezren biztosan ott lesznek, mikor Dzsudzsák elbúcsúzik a válogatottól

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

Van esély a telt házra a magyar válogatott vasárnapi, görögök elleni mérkőzésén a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője szerint. Sipos Jenő szerdán az M4 Sportnak elmondta, a Puskás Arénában vasárnap este 20.15-kor kezdődő találkozóra óriási az érdeklődés, ezidáig nagyjából 50 ezren biztosították bejutásukat az év utolsó válogatott meccsére.

Reális esély mutatkozik arra, hogy akár telt ház előtt léphet pályára a magyar labdarúgó-válogatott

– fogalmazott Sipos.

Sipos Jenő felhívta a figyelmet, hogy két órával a kezdő sípszó előtt nyitják a kapukat, egyben kérte a kilátogató szurkolókat, hogy időben érkezzenek, lehetőleg tömegközlekedéssel megközelítve a stadiont, nagyobb méretű csomagot, esernyőt pedig az időjárástól függetlenül se vigyenek magukkal. Sportszerű szurkolásra és jó hangulat teremtésére biztatta a drukkereket a szóvivő, aki megjegyezte: továbbra is van lehetőség belépők megváltására.

Dzsudzsák Balázs vasárnap 109. alkalommal lép pályára a válogatottban, amivel egyedüli rekorder lesz, ez lesz a búcsúmeccse címeres mezben. Előtte a magyar csapat még lejátszik egy mérkőzést, csütörtökön Luxemburgban lép pályára.

Olvasói sztorik