Czeglédi Zsolt / MTI
Magyar foci sport

50 ezren biztosan ott lesznek, mikor Dzsudzsák elbúcsúzik a válogatottól

Van esély a telt házra a magyar válogatott vasárnapi, görögök elleni mérkőzésén a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője szerint. Sipos Jenő szerdán az M4 Sportnak elmondta, a Puskás Arénában vasárnap este 20.15-kor kezdődő találkozóra óriási az érdeklődés, ezidáig nagyjából 50 ezren biztosították bejutásukat az év utolsó válogatott meccsére.

Reális esély mutatkozik arra, hogy akár telt ház előtt léphet pályára a magyar labdarúgó-válogatott

– fogalmazott Sipos.

Sipos Jenő felhívta a figyelmet, hogy két órával a kezdő sípszó előtt nyitják a kapukat, egyben kérte a kilátogató szurkolókat, hogy időben érkezzenek, lehetőleg tömegközlekedéssel megközelítve a stadiont, nagyobb méretű csomagot, esernyőt pedig az időjárástól függetlenül se vigyenek magukkal. Sportszerű szurkolásra és jó hangulat teremtésére biztatta a drukkereket a szóvivő, aki megjegyezte: továbbra is van lehetőség belépők megváltására.

Dzsudzsák Balázs vasárnap 109. alkalommal lép pályára a válogatottban, amivel egyedüli rekorder lesz, ez lesz a búcsúmeccse címeres mezben. Előtte a magyar csapat még lejátszik egy mérkőzést, csütörtökön Luxemburgban lép pályára.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!