M4
Magyar foci sport

Érdekes játékvezetői ítélet után lett 0-0 a ZTE-Kecskemét

A Zalaegerszeg hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján. A vendégek ezzel a második helyre léptek előre, míg a házigazdák maradtak az ötödik helyen.

A hazaiak kezdtek bátrabban és az első félidőben végig mezőnyfölényben játszottak, kapuba viszont csak egyszer találtak.

A gólt pedig egy korábbi, a kecskeméti kaputól 16 és fél méterre történt szabálytalanság miatt nem adta meg Bognár játékvezető. Pedig, ha előnyszabályt fúj, a Zalaegerszeg örülhetett volna, így viszont a szabadrúgásból már nem sikerült betalálni.

A fordulás után sem változott sokat a meccs képe, a ZTE kezdeményezett, támadásaiba azonban kevés elképzelés volt, így kapura nem volt veszélyes. A Kecskemét elsősorban a stabil védekezésre koncentrált, játékosai – ha kellett – kemény szabálytalanságokkal törték meg a zalaiak lendületét. Végül mindkét gárdának meg kellett elégednie az egy ponttal.

Nb I, 16. forduló

ZTE FC-Kecskeméti TE 0-0

 

ZTE FC: Demjén – Huszti, Mocsi, Kálnoki-Kis (Safronov a szünetben; Csóka 52.), Bedi – Tajti, Sankovic – Szendrei, Szalay (Manzinga a szünetben), Gergényi (Ubochioma 20.) – Ikoba

Kecskeméti TE: Varga Á. – Szalai, Belényesi, Szabó A. – Nagy K., Banó-Szabó (Pejovic 92.), Vágó, Szuhodovszki, Zeke (Grünwald a szünetben) – Tóth B. (Szabó L. 68.), Rjasko

sárga lap: Tajti (17.), Szendrei (39.), Huszti (91.), illetve Zeke (13.), Banó-Szabó (17.), Grünwald (55.), Katona (61.), Szalai (69.), Vágó (74.)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!