Magyar foci

Huszti: Ha a srácok nem akarnak futballozni, akkor akárki az edző, nem lesz ebből eredmény

M4 Sport
M4 Sport

Ezt a meccset nem lehet értékelni. Csak egy csapatot láttam a pályán, különösen az első félidőben, ha kapunk négy gólt, egy szót sem szólhatunk. Akár tízet is lehetett volna cserélni a félidőben. Ha a srácok nem akarnak futballozni, akkor akárki az edző, nem lesz ebből eredmény, se futball.

Sokadik edző van itt, ezt tisztán kell látni. Az utóbbi három évben ez van a MOL Fehérvárnál, van egy jó eredmény, elhiszik, belekényelmesednek. A Fradi elleni döntetlenből lehetett volna építkezni, de úgy látszik, ez egy bevett szokás itt. Nagytakarítás kell majd, ha eljön az átigazolási időszak, de ezt a vezetők úgyis eldöntik” – nyilatkozta az M4 Sportnak Huszti Szabolcs, miután csapata, a Fehérvár 2-1-re kikapott Újpesten az NB I hétközi fordulójában.

Később a sajtótájékoztatón sem volt vidámabb hangulatban, és azt mondta, elfogadhatatlan, hogy a játékosok vánszorognak a pályán, neki olyan embernek kellenek, akik futnak.

Fiola Attila hozzáállása példaértékű, Loic Nego esetében kevésbé érzem ezt, ezért is cseréltem a szünetben. Engem nem érdekelnek a nevek, nem érdekel, hogy ki válogatott” – tette hozzá Huszti.

A Fehérvár 16 pontjával a nyolcadik a tabellán, a katari vb miatti szünet előtti utolsó meccsén a Kisvárdát fogadja majd vasárnap.

Olvasói sztorik