M4 Sport
Magyar foci sport

Huszti: Ha a srácok nem akarnak futballozni, akkor akárki az edző, nem lesz ebből eredmény

Ezt a meccset nem lehet értékelni. Csak egy csapatot láttam a pályán, különösen az első félidőben, ha kapunk négy gólt, egy szót sem szólhatunk. Akár tízet is lehetett volna cserélni a félidőben. Ha a srácok nem akarnak futballozni, akkor akárki az edző, nem lesz ebből eredmény, se futball.

Sokadik edző van itt, ezt tisztán kell látni. Az utóbbi három évben ez van a MOL Fehérvárnál, van egy jó eredmény, elhiszik, belekényelmesednek. A Fradi elleni döntetlenből lehetett volna építkezni, de úgy látszik, ez egy bevett szokás itt. Nagytakarítás kell majd, ha eljön az átigazolási időszak, de ezt a vezetők úgyis eldöntik” – nyilatkozta az M4 Sportnak Huszti Szabolcs, miután csapata, a Fehérvár 2-1-re kikapott Újpesten az NB I hétközi fordulójában.

Később a sajtótájékoztatón sem volt vidámabb hangulatban, és azt mondta, elfogadhatatlan, hogy a játékosok vánszorognak a pályán, neki olyan embernek kellenek, akik futnak.

Fiola Attila hozzáállása példaértékű, Loic Nego esetében kevésbé érzem ezt, ezért is cseréltem a szünetben. Engem nem érdekelnek a nevek, nem érdekel, hogy ki válogatott” – tette hozzá Huszti.

A Fehérvár 16 pontjával a nyolcadik a tabellán, a katari vb miatti szünet előtti utolsó meccsén a Kisvárdát fogadja majd vasárnap.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!