ztefc.hu
Magyar foci sport

A vezetőedző után a sportigazgató sem tud leülni a ZTE kispadjára

A Zalaegerszeg labdarúgócsapatának sportigazgatója, Dragóner Attila sem lehet ott a Kisvárda elleni bajnokin, mert megbetegedett.

A ZTE honlapja szerint az eltiltott vezetőedzőt, Ricardo Monizt így Julian Jenner, Vlaszák Géza és  Marco van der Steen edzői hármas pótolja majd a kedd este hatkor kezdődő kisvárdai mérkőzésen. trió ül majd a kispadon. Az Újpest elleni találkozón eredetileg Jenner irányította volna az együttest, azonban szombaton még ő küzdött betegséggel. Őt segíti majd a kapusedző, Vlaszák Géza és a erőnléti edző, Marco van der Steen.

A Kisvárda legutóbbi hat mérkőzéséből négyet megnyerve áll a tabella második helyén, a ZTE ötödik helyről várja az összecsapást.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!