Vasvári Tamás / MTI
Magyar foci sport

A Vidi kétszer is egyenlíteni tudott a Fradi ellen

A Ferencváros 2-2-es döntetlent játszott a MOL Fehérvár FC ellen, az OTP Bank Liga 14. fordulójának zárómeccsén.

Jól kezdett mindkét csapat, lüktető, izgalmas első félidőt hozott a találkozó. Egy kézre pattanó beadás miatt azonban Ryan Mmaee büntetőjével vezetett félidőben a Fradi. Nem adta fel a Vidi, Lirim Kastrati pedig szünet után hét perc alatt egyenlített. Ezután újra jó iramú meccs kerekedett, az FTC egy szép támadás végén újra előnybe került Mmaee góljával, sőt ezután még 2-3 komoly ziccere lett volna, hogy megnyugtató legyen az előny.

Ezek a lehetőségek viszont kimaradtak, ráadásul a fehérvári támadók is veszélyesek voltak, Dibusz Dénes egy alkalommal szinte a kapuból ütötte ki a labdát. A VAR és a gólvonal-technológia sem jelezte, hogy bement volna a labda teljes terjedelmével. A parázs csatából egészen feszült hajrá kerekedett, különösen azután, hogy Dárdai Pál a 89. percben kiegyenlített Nego Loic passzából.

Végül be kellett érniük a csapatoknak egy-egy ponttal, de a Vidi biztosan jobban örül majd ennek.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!