M4 Sport
Magyar foci sport

Dzsudzsák Balázs gyönyörű szabadrúgását Marco Rossi is megtapsolta

A Debrecen labdarúgócsapata vasárnap simán verte 3-0-ra a Vasast Angyalföldön az NB I 14. fordulójában.

Dzsudzsák Balázs már a 10. percben vezetést szerzett a vendégeknek egy parádés szabadrúgásgóllal. A DVSC csapatkapitánya arra számít, hogy kedden Marco Rossi az ő nevét is felsorolja a válogatott kerethirdetésén. Mivel az olasz szakember a helyszínen nézte a mérkőzést, ez a találat csak segíthet az esélyein.

Szécsi Márk fejesével és Dorian Babunski közelről bekotort labdájával már az első félidőben kialakult a végeredmény, amivel a Vasas utolsó helyezett maradt az élvonalban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!