dvtk.eu
Magyar foci sport

Feltámadt a Diósgyőr, már vezeti az NB II-t

A DVTK 3-0-ra győzött a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégeként a labdarúgó Merkantil Bank Ligában, vasárnap. A Diósgyőr ezzel pontszámban beérte a korábban Kazincbarcikán pontokat vesztő Pécs csapatát, és több győzelmének köszönhetően átvette a vezetést a tabellán.

A jó hangulat és a csapatépítés szempontjából is fontos ez az idegenbeli siker, de a fejünkben ott volt még a kupamérkőzés is

utalt a szeptemberi, Szeged elleni kupameccsre Szergej Kuznyecov, a diósgyőriek edzője. Akkor a szegediek 1-0-ra nyertek.

A DVTK a leutóbbi hat tétmeccséből ötöt megnyert, egyszer pedig döntetlent játszott.

A harmadik helyre az MTK lépett előre, amely hazai pályán ütötte ki 4-1-re a Tiszakécskét.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!