Illyés Tibor / MTI
Magyar foci sport

„Tudtunk volna jobban játszani” – Csercseszov nem túl vidáman értékelt

A már biztos csoportelső Ferencváros 1-0-ra kikapott a török Trabzonspor vendégeként a labdarúgó Európa Liga hatodik, utolsó fordulójában. A mérkőzést követően Sztanyiszlav Csercseszov edző durcásan reagált az M4 Sport minden egyes kérdésére.

„Nem gondolok túl sokat, 1-0-ra kikaptunk, tudtunk volna jobban játszani” – mondta, majd amikor a riporter felvetette, vajon az is közrejátszott-e a gyengébb teljesítményben, hogy már biztos volt a csoportelsőség, még inkább bosszúsabb lett.

Nem azt nyújtottuk száz százalékban, amit szerettük volna, kikaptunk 1-0-ra. Mit mondhatnék még?

A csapat amerikai játékosa, Henry Wingo már jóval kedélyesebb volt.

„Kicsit kevésbé koncentráltunk, lassan kezdtük a meccset, és ez ilyenkor nagyon nehéz, főleg egy motivált ellenféllel szemben. Emiatt nem teljesítettünk jól, de ilyen néha előfordul. Nagyon várjuk a folytatást” – mondta.

Dibusz Dénes teljesen reálisan értékelte a látottakat.

„Az első félidőben nem voltunk elég agresszívek, nem jelentettünk veszélyt a hazaiak kapujára. Megköszönhetjük, hogy csak 1-0 volt az állás. Azt beszéltük a félidőben, hogy próbáljuk ezt tartani és várjunk a megfelelő pillanatra, hogy helyzetet alakítsunk ki.

A második félidőben már semmi gond nem volt, sőt, inkább előttünk adódtak nagyobb helyzetek, de sajnos nem találtunk kaput.

Kapcsolódó
Bombagól ellen nem volt ellenszer, a vereség is belefért a Fradinak
Bakaszetasz a 7. percben eldöntötte a három pont sorsát, de így sem jutott tovább a Trabzonspor.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!