mtkbudapest.hu
Magyar foci sport

Ifi BL: kikapott, de így is történelmi továbbjutást ünnepelhet az MTK

Az MTK Budapest 1-0-s vereséget szenvedett a vendég izraeli FC Ashdodtól szerdán, a labdarúgó UEFA Ifjúsági Liga bajnoki ága második fordulós párharcának visszavágóján, de az idegenben aratott kétgólos sikerének köszönhetően 2-1-es összesítéssel továbbjutott.

A klub honlapja szerint a továbbjutás történelmi, a sorozatban az MTK az első magyar csapat, amely tavasszal is folytathatja szereplését.

A szerda délutáni mérkőzés egyetlen gólját Yan Yusupov szerezte a 42. percben, miután lecsapott egy hazai védőtől elpattanó labdára.

Az MTK U19-es csapata az első körben a lett FK Jelgavát búcsúztatta. A bajnoki ágról – két kört követően – nyolc csapat jutott a rájátszásba, ahová még a Bajnokok Ligája-ág nyolc csoportjának második helyezettjei kerültek. Az ottani párharcok győztesei folytatják majd a legjobb 16 között a BL-csoportelsőkkel.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!