MTI / Kovács Tamás
Magyar foci sport

Bezárják a kispesti stadiont, nem kizárt, hogy albérletbe megy a Honvéd

Közlemény jelent meg szerdán az NB I-es Budapest Honvéd hivatalos oldalán, amely szerint a „drasztikusan növekvő rezsiköltségek és az ennek következtében kialakuló negatív gazdasági folyamatok minden felelősen gazdálkodó intézményt költségcsökkentésre és racionalizálásra kényszerítenek”. A kispestiek a klub működése és a munkavállalók, munkahelyek védelme érdekében az alábbi intézkedéseket teszi meg:

  • az energiatakarékosság jegyében a klub intézményeiben szabályozta a központi hőmérsékletet, valamint az energiafelhasználást,
  • home office-munkarendet vezetett be azokon az osztályokon, ahol a távmunka megvalósítható,
  • átszervezte Magyar Futball Akadémia és az első csapat edzéseit az edzőpályáinak világításának csökkentése érdekében, valamint a pályakarbantartási munkák idejét és mennyiségét,
  • a pályafűtést az idei évben nem használja a klub,
  • bezárta a Bozsik Aréna meccsnapon kívül is nyitva tartó irodáit és egyéb kiszolgáló helyiségeit, illetve korlátozta a Honvéd Shop nyitvatartását.

November 13-án még otthon fogadja az NB I-es csapat a Ferencvárost, azt követően a klub bezárja a Bozsik Arénát, melynek újranyitásáról január végén döntenek majd,

mérlegelve a hazai mérkőzések más helyszínen történő lebonyolítását is.

Első körben a fenti döntésekkel próbálja meg kezelni a helyzetet a Budapest Honvéd, de megvizsgálják, milyen további lehetőségek vannak a drasztikusan megnőtt költségek fedezésére.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!